Menu
Winkelwagen

Retour

Retour naar De Snoeptent

Ja dat kan maar er zijn wel een paar regels:

  1. De verzegeling (het rode, gele of groene label op de verpakking) is niet verbroken. Dus het product is niet open gemaakt en daarna weer door u dicht gemaakt.
  2. Het product met een THT van korter dan 14 dagen (wij vermelden dit bij op de product pagina) of zelfs verlopen kunnen ook niet retour.
  3. Ik meld het retour binnen 14 dagen na ontvangst van de door mij bestellende snoepjes. 

Voldoet het product aan de bovenste voorwaarden dan mag het retour naar ons.
U meld het retour op onze pagina of u meld het via onze contact pagina (reden is niet verplicht maar mag wel). U heeft dan nog 14 dagen om de goederen retour te sturen naar ons.
U krijgt uw gehele aankoop bedrag terug binnen 14 dagen als na controle van ons alles goed is bevonden (we controleren de labels en producten).
Mocht het zo zijn dat van een product toch de verzegeling is verbroken dan zal het aankoop bedrag van dit product niet terug gestort worden.

Opmerking over Retour
Hoewel het mag van de wet vinden wij het niet hygiënisch om etenswaren retour te nemen wij weten immers niet wat er mee gebeurt is.
Wij willen u daarom ook vragen om van te voren goed na te denken over uw bestelling.

Kosten retour

De kosten voor het retoursturen van de producten is geheel voor eigen rekening.
Wat we wel voor u kunnen doen is dat wij via DHL uw retour aanmelden (die u eerst zelf betaald). U krijgt dan van ons een verzendlabel deze kunt u uit printen en op de doos vastplakken.

Breuk in Chocolade

Dit is uiteraard zeer vervelend. In 99% van de verzendingen gaat het goed maar soms breekt er toch wat. Meestal is dat bij holle chocolade figuren of repen. Deze kunnen breken tijdens transport of bij het uitpakken van de bestelling.
In principe geven we hier geen garantie op, maar we onderzoeken wel of we u een oplossing kunnen bieden.

Uw snoep bestelling annuleren

Wilt u uw bestelling annuleren dan kan dat natuurlijk (ook al vinden wij het jammer). Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.
Is uw pakket al onderweg weiger dan het pakket aan te nemen bij de deur uw pakket komt dan retour naar ons.
Zodra wij uw pakket hebben ontvangen dan storten wij uw het gehele aankoop bedrag terug.

Retour adres:
De Snoeptent
Bachplein 216B
3122 KL Schiedam